Rabu, November 12, 2008

Habiskan Stok Yang Ada

Jom isikan masa boring dan lapang dengan buat muffin bluberry..kebetulan bahan-bahan aritu ada sikit lagi..jadi untuk tidak membazirkan bahan-bahan itu aku pun buatlah muffin untuk budak berdua nie..lagi pun mmg diaorng suka..bukan apa kalau biar lama2 aku lupa nanti bila dah lupa alamat nyer dah lama dan tak boleh makan dah..jadi nyer buatlah muffin blueberry..
dalam proses pembakaran lagi....sonang jer nak buat dia..aku guna tepung segera muffin..tapi tepung nie perisa vanila then aku intikan dengan blueberry..cepat dan codap lagi...

haaa yang nie dah masak...tinggi jer bukit dia naikkan...tapi hakikat nyer mmg lembut dan codap..tapikan kalau baut coklat lagi codap...tak sempat simpan lama pun muffin nie..kojap jer dah habis..mmg budak berdua tu suka sesangat..
sapa nak nanti aku pos guna doraemon yer...kikikikiki....
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

7 comments:

nanonano berkata...

sedapnyerrrrr...
x nk antar kat sy sketui 2 ke kak?
:p

gee ryder berkata...

fuh pndainye wat muffin...mkn pns2 mesti terangkat ni...aduh meleleh air liur..

Wan Muhabakri berkata...

tepung muffin segera brand apa?

ratna berkata...

wah..sgt gebu muffin tu. mesti sedap.

DYLA berkata...

uh dap nyer muffin cekelet....

nuarliesya berkata...

nanonano,
jgn kata seketui 2 3 4 ketui akak bolwh hantar..kikiki...nanti akak suh doraemon hantar yer.

gee,
guna tepung segera jer...tapi mmg best kalau makan panas2..tak dan tgu sejuk pun 2 beradik tu hentam

afkar'z,
tak tahu plak brand apa alah yang dia dah campur semua tu beli kat kedai barang2 buat kek

nuarliesya berkata...

ratna,
mmg sedap..seronok jer tgk dia naik menggunung cam bukit..kalau cekelat lagi sedap

dyla,
mmg cekelat lagi sedap..kalau vanila nie biasa jer sebab tu lieza intikan dengan blueberry