Khamis, November 13, 2008

TER juga akhirnya

Akhirnya beli juga..tapi tanpa perancangan pun..kebetulan weekend lepas ada PC Fair kat Kuantan,hubby saja nak gie jenjalan tgk jer....last2 sekali TERBELI juga..ayat bukan main TER lagi..heheheee tapi mmg pun tak rancang...tapi ok juga tak derlah nak bergantung dengan lappy hubby jer...kalau dia gi outstation senang sikit nak online ngan dia kat umah..sebelum nie pakai lappy dia guna broadband jer..dah ada desktop nie haruslah guna streamex...oleh kerana beli tanpa dirancang haruslah tak ada meja nyer...
sementara nie gunalah meja yang ada jer dulu..tgu hubby balik barulah beli meja untuk letakkan nya...





Harus gambar anak2 jadi penghias nyer...lepas nie senanglah sikit nak update blog yer..rajin2lah mengupdate nyer...

MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi



3 comments:

DYLA berkata...

syok la pasni liza....

nuarliesya berkata...

dyla,
itulah dah tak yah nak berebut2 lappy dengan hubby lagi..

gee ryder berkata...

wahh ini sudah bagus!
k.g kt umh ni masa blum start blogging dlu smpai dh xtau nk tgk pe kt internet tu...