Selasa, Julai 20, 2010

Sudah lapuk dek zaman

Tajuk memang kena sesangat dengan entry kali ni..."sudah lapuk dek zaman"..apa yang lapuk dek zaman tu? haaaa mana tak lapuk nyer gambar2 kek ni masa besday Aqisya hari tu bulan June, sekarang dah bulan Julai dan dah nak habis pun bulan Julai..tapi demi untuk tidak mengosong dan menyawangkan(ada ker perkataan nie) lagi blog nie tepek jugalah...gambar terbaru ada cuma nyer tak dak dalam komputer semua ada dalam xternal hardisk..hahahahaaha...tapi yang nie pun tak per kan dah kata blog sentiasa nak berupdate....

mula2 update dah tayang kek..harus terliur gitu..nak terliur terliur sekarang nanti dah masuk puasa tak dak guna itu terliur, harus meleleh air liur jadi nyer..

tak buat celebration gah2 pun sekadar sambut dengan family jer..mula tu mmg planning nak buat besday party sekali tarikh tu hubby plak kena gie outstation..cancel..bila dah cancel dan dah masuk bulan lain haruslah tukar planning dan jadi nyer tunda ke tahun depan jer lah....nasib baik tak janji apa2 dengan Aqisya, kalau tak kompom di tuntut 3 hari 3 malam jenuh berjawab....


ini kek mmg favourite aqisya...kek blueberry cheese kek...tapi kan kek dia mmg sedap kedebom..


ini besday girl....balik dari umah ngasuh petang tu teruja tetiba tgk ada kek n buah stoberi
alahai dah besar anak mama, dah 4 thn dah...sekejap jer kan masa berlalu....


suapan kasih sayang dari seorng abah untuk anak dara nyer....


ini budak manyak cibuk...pantang nampak kek dan juga lilin harus besday to you dia..sampaikan lilin aku nyalakan untuk black out pun di tiup nyer sambil nyanyi lagu besday to you...what everlah adik janji adik happy kan...yang best nyer dia punya teruja kalahkan besday girl, siap duk landing atas meja lagi....


dah tinggal sebelah dimakan oleh keluarga kecik aku nie....kelaurga jer kecik tapi makan besau..hahahaha....


tunggu lagi kemunculan gamba2 terkini dari keluarga kecik yang makan besau ini..hehehehe..

apa2 pun mama ucapkan selamat untuk kakak, semoga menjadi anak yang solehah dan berguna untuk keluarga dan juga agama...hari2 mama cakap benda ayng sama kat kakak kan..mudahan kakak terapkan ...

alahai dah nak posa dah nie..kejap jer masa berlalu...lepas tu raya, lepas tu habis thn masuk thn lain plak...



MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

2 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. berkata...

apa fbnya nak add...

sila add saya

izancomot@gmail.com

tenkiu

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)