Rabu, Julai 07, 2010

Sudah Kembali

Assalamualaikum....assalamualaikum....tok tok tok...."eh ada org ker tak der org umah nie"...rumah nampak dah usang bersawang semua......

salam semua....terlalu lama blog ini sepi dan menyepi disebabkan sibuk dan juga beralih arah ke FB kihkhihkhhi....now atas banyak permintaan blog ini harus diteruskan kembali...(eh ramai ker yang minta)...bukan apa atas permintaan seorang ibu yang rindukan anak2 nyer blog ini perlu diteruskan....ibu yang dimaksudkan itu ialah Mak Mas iaitu bekas pengasuh anak2 aku dulu...sekarang dia dah berpindah ke KL jadi nyer blog inilah pengubat rindu segala bagai untuk melihat pembesaran anak2 ngasuh nyer....Oleh sebab blog inilah tempat untuk mak mas lepaskan rindu, blog ini perlu diteruskan......

minta maaflah sekiranya korang masuk tgk kucar kacir sikit blog nie , semua masih dalam ubahsuai..yerlah rumah tinggal lama mesti lah kena tukar segala langsir, sofa, karpet semua kan..dh kata masuk umah semula harus kena mop lantai buang sawang segala bagai kan....

oklah tak mau sembang banyak2...lepas nie harus blog ini tidak sunyi lagi.....blog ini terus di sinari dgn gambar2 dan juga aktiviti ayng dilakukan...ok callloooo betey...

4 comments:

fuadnis berkata...

ALAMAK...LANGSIR RUMAH KITA SAMA LA PLAK...HAHAHAHAHA.....

Tihara berkata...

wahh lamenye menyepi

gee ryder berkata...

rajin2la update blog..
dh lama sunyi blog ni hehe

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)