Jumaat, Januari 30, 2009

Lagi-lagi ke situ

Memandangkan hubby ajak gie Terengganu aku tak nak gie, weouls keluarlah jalan2 kat EC Mall..sambil2 tu hubby nak survey Almari baju yang katun2 tu kat Aqisya dan Lyssa....yang best nyer time CNY tu gie EC mall org tak ramai ,senanglah kita nak jalan2..kalau idak ramai nya manusia jgn cakaplah..terutama kaum2 chinese nie...tapi hari tu kira taklah ramai sangat..mungkin ramai yang pergi bercoti kut..mula tu ingatkan banyak kedai yang tutup almaklumlah kebanyakkan kedai adalah cina yang berniaga,tapi sangkaan aku meleset..kedai banyak yang buka...masih ramai lagi cina yang berniaga..


budak 2 org nie senang jer nak handle kalau gie shopping mall umpankan benda makan jer yer..
time nie aku umpankan fries kfc untuk diaorng....bagus anak2 mama nie pandai pun duk diam..

budak kecik nie sibuk jer nak pakai jam...berebut jam dengan kakak dia..last2 aku buh jam aku yang lama tu kat dia...itu yang besar dari tangan tu..tapi bagus sampai kesudah dia pakai jam tu tak buang...bila org tanya "jam kul berapa adik" dia jawab "pan"(lapan)semua waktu bagi dia adalah pukul 8...tanyalah waktu mana pun tetap kul 8 heheheee...
bolatnya Aqisya time nie...heheheeehe tu ha jam pooh yang kakak dia pakai tulah yang diaorng duk berebut sangat tu...

nampak tak kaki yang lurus seluar biru tu..haaaaa laki aku..duk cucuk nak kuarkan ongkos bagi bini dia senang hati boleh shopping moping.....suka suka....
tapi minggu depan nak kena ditinggalkan lagi..hubby nak gie Labuan seminggu...semua citer2 drama tv yang berunsurkan seram dan hantu aku dah sita sebab mgu depan tinggal aku ngan anak2 jer...kihkihkih..aku nie seorng yang penakuttttttttttttt......alamak kantoi.......
apalah yang aku duk merepek hawaq pagi2 jumaat nie..tak perlah janji aku bahagia di hari jumaat nie..
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi



7 comments:

fuadnis berkata...

lieza,
mana gambar almarinye??dapat tak??

gee ryder berkata...

hahaha sama je ngn gee, time iklan cite hantu pn cpt² aku tukar..penakut nk mmpus tp duk sorg berani pulak...

nuarliesya berkata...

anis,
tak dapat almari nyer...servey jer dulu..lagi plak mahai dari kedai perabot..nanti kaalu dah dapat lieza tepek gamar nya ok..

gee,
kita serupaaaaaa.....lieza kalau hubby tak dak kompom semua lampu harus dibuka..hheheee...

UnGu VioLeT berkata...

cutenye anak2 akak berdua nie.. mcm akak jugakla kan.. :)

Tihara berkata...

mmg tak elok tgk cerita seram menganggu fikiran..sy pun tak suke tgk cerita seram..saya suke funny movie.

DYLA berkata...

liza,
belikan la lyssa satu jam tu.. tak de la dorang berebut...

maswani berkata...

aktif betul kan ur doter tuh..nanti hanim dpt adik cmtu gak kot..hehe.