Khamis, Januari 15, 2009

Penganugerahan


aku dapat award untuk yang kali kedua nyer...first award yang aku dapat iaitu "creative blog"
org yang sama juga pemberi award pada aku iaitu Puan dylarizadi.thanks yer dyla kerana menghadiahakn award ini...tapi cute ker aku nie?heheheee org yang memberi nie lebih cute rasanya...

untuk mengiktirafkan award ini harus haruslah mengikut peraturan2 yang telah diberikan.

antara peraturan untuk menerima award ini ialah:-

copy badge "2008 CUTE'S 3LOGGER AWARD" diatas untuk diletakan dalam blog anda.
- itu aku dah letakkan nun diatas sana yer....

Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

- dylarizadi.blogspot.com yang kasi award ni kat aku.aku kenal dia pun dalam dunia online nie juga...aku suka terjah blog dia sebab sentiasa ada cerita terkini dan perkembangan cerita anak dia yang comei lote gitu iaitu Inas Dhamirah...lagi plak aku suka tengok face dia yang sentiasa senyum jer...sejuklah org kata, murah rezeki tu.

Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

1)aku suka jalan-jalan..walau pun tak membeli apa2 tapi jadilah kalau kaki dapat pijak shopping kompleks..kaalu hari cuti tak kesana tak engkap rasa hari tu..terus down jadi bosan..hehehehe..(burukkan perangai)

2)aku cukup tegas dengan anak2..kira lebih garang dari hubby..jadi fairlahkan sorang garang sorang lembut..hubby lebih banyak memujuk kalau anak2 menangis..kihkihkih..

3)badan aku nie cepat naik susah nak turun..kalu nak temban makan jer dalam seminggu tu dah boleh nampak tapi kalau nak turun alamat makanlah 1 2 bulan..tension ooooo

4)dari dulu sampai sekarang still pakai kasut size 5..tang kaki susah nak naik..tapi tak per senang nak cari saiz.

5)suka berangan benda2 yang tak masuk dek akal kekadang tu...tapi berangan pun jadilah kalau dah tak dapatkan..

6)aku suka sangat dengan kucing..dulu mmg bela kucing lepas dah pindah ke sini hubby tak kasi sebab duk flat susah kucing nak berak kencing..

7)aku juga tergolong dalam org yang kurang minum air..sebab tu kulit aku kering jer nampak..kalau minum kerap buang air plak kerap..ntah bila nak berubah pun tak tahulah aku nie.

8)bila penyakit migrain aku datang terus aku dah tak peduli sesapa..yang aku nampak nak baring jer..walaupun kat opis..

9)simple jer dressing aku, kalau malas sangat aku letak jeans n t-shirt jer kalau nak kemana2..

10)paling tak boleh ubah kalau anak buat nakal aku mesti marah2 sangat sampai anak nangis..tapi lepas diaorg tido aku pulak nangis tengok muka diaorng...sayu nyer hati ini....(itulah time marah tak hingat)tapi tak pernahlah naik tangan semua..

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan nyatakan nama mereka di blog anda.

1) nanonano
2) Big Mouth
3) Oliole
4) rikatoki
5) Jujue lopez
6) afkar'z
7) mama Aqilah
8) mama zara
9) mama damia
10) maswani


MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

3 comments:

DYLA berkata...

liza, byk la persamaan kite. esp yg no. 1 tue....

nuarliesya berkata...

dyla,
ya ka..heheehee.yang no 1 tu mmg cam ner pun nak kena juga..

oliole berkata...

thanks