Khamis, Januari 15, 2009

Dahulu n Sekarang

Tetiba satu hari tu duk belek2 album Aqisya ngan Alyssa aku gelak sorang2..mana tak nyer berbeza sanagt terutama Aqisya time dia baby or kecik2 dulu..badan dia bukan main sihat..cam tu juga Alyssa..uols tengok muka diaorng nie berubah tak time kecik dengan sekarang..badan tu jgn katalah...
Alyssa pun time kecik2 dulu bukan main juga badan dia berisi..baru2 nie jer badan dia susut sikit, susah sanagt nak makan nasi sekarang..sejak2 dia demam panas ari tu yang dia susut teruk tu...mungkin disebabkan dia lasak dan aktif sangat kut sekarang...
kalau tengok2 balik kejap jer dah besar anak2 aku nie...diaorng lah yang menjadi penyeri dan pemanis dalam umah tangga aku...
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

2 comments:

gee ryder berkata...

qisya n lyssa muka serupe je masa kecik...cam kembar (like ekin n ain) hehe...

nuarliesya berkata...

gee,
hehe yer ker serupa?ada chan lepas nie nak cari kembar plak..tapi harap boy lah yer..