Rabu, Januari 21, 2009

VaVaVaVa...dapat lagi....

VAVAVAVAVA...aku dapat present lagi.....hari senin dengan mood yang malas nyer masuk keja...iyalah kan hubby plak tak der..outstation ke penang selama seminggu...tengah baikkkkknyer aku duk download lagu dari internet,(biasalah kan bos pun outstation ke kl meeting)member aku datang anta ini bungkusan....wahwahwah...aku dah tahu apa itu barang....bungkusan nie datang dari member baik aku semasa belajar dulu, satu rumah, satu kelas dan satu bilik...sapa tak kenal dengan rikatoki.blogspot.com.....thanks anjang....(honey thebee)
balik rumah ada pulak org yang ceciwi kata present dia punya...so apa lagi sibuklah nak membuka nyer....tak perlah layan jer...
see inilah bungkusan yang ku terima itu...tima kacih bebanyak yer anjang...nanti gie indo tu jgn lupa oleole untuk saya yer...

inilah budak yang ceciwi kata present tu dia punya....dengan penuh semangat nyer membuka bungkusan ...


"eh mama ada kertas lagilah...tantek nyer"...


siap kasi peace lagi ko...jeng jeng jeng.....apa itu disebalik kertas2 berjuraian...
siap berebut lagi 2 beradik nie kata diaorng punya...adik tu siap buang terus puting dia tu...


nieee haaaaaa.coklat pure dari hani thebee....mmg best n nice coklat dia especially yang tiramisu tu....


dalam bungkusan tu ada jenis2 coklat seperti dibawah....
ini maknanyer nak suh aku bertambah menjadi lebih besar....cam ner nak diet untuk kuruskan badan nie....kalau dah sampai sebungkus coklat yang sedap2 cam nie ada depan mata...takkan nak tengok saja kut..tak per lepas dah habis segala cokalt2 nie semua haruslah diet semula....heheheh yer ker tu boleh caya ker nak diet semula..alamat nyer kena tunguu lamalah untuk turunkan berat badan aku nie..kihkhikhihkih..apa2 pun lagi sekali aku ucapkan ribuan terima kasih buat anjang(hani)....friendship forever ok....
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

4 comments:

nanonano berkata...

akak..
simpankan tuk sy 10biji keh !
:p

honeybee berkata...

ur welcome..so happy tat u like da chocs!!!yup..fren 4 eva...

nuarliesya berkata...

nanonano...
boleh nanti tunggu kat trafic light taman tas yer...


honeybee,
suka kita

UnGu VioLeT berkata...

akak, slm ziarah dr mar... bestnye hadiah tue.. kena share skit nie..