Rabu, Januari 14, 2009

Tak suka dah tua..

Tak suka.. tak suka..tak suka..heeheeheeheee tanggal 12 Januari 2009 yang lepas...umur aku dah pun mengjangkau 29 thn..alamak dah tua la weiiiiiiiiii..oh nooooooo...tapi cam ner pun kena terima hakikat jugalah yer...walau pun umur dah tua tapi i still muda youuuuu...(ayat nak sedapkan hati sendiri..)anak baru 2 gitu....
tapikan kejap jer dah 29 thn baru jer rasa habis sekolah rendah semalam...(mungkin dalam mimpi jer kut kalu semalam)....
thn nie hubby belikan hadiah besday untuk aku HP yang baru..kebetulan mmg hp aku problem sikit..cas bateri mmg penuh tapi kaalu bercakap tak sampai 1 minit terus bateri kong..cas lah 2 3 4 hari pun tetap boleh cakap kejap jer..dah alang2 hp problem hubby belikan aku Hp Sony Ericson..tapi biasa2 jer tak lah mahai mana sangat..itu semua tak penting bagi aku cukuplah sekadar boleh baca sms hantar sms,terima dan buat panggilan...hehehheeee...thanks Abang...pandai pulak hp lama tu buat hal dekat nak sampai besday aku nie kan...


cukup sekadar tunjuk di tangan jer...tak boleh nak beraksi dengan tuan nya sebab aku seksi lah malam tu...

view sikit dia tulis mender nie..."friendship forever"insyaAllah akan forever nyerlah Haida...agak2 korang mender apa nie yang kawan opis aku bagi nie?tadi aku datang opis tengok dah ada atas meja sebab neyr 2 hari lepas dia oustation..itu yang hari ni baru dapat tu..tak kisahlah kan..

dia kasi aku pokok kaktus...wahhhh best nyer...memang aku minat dgn pokok kaktus nie sebab senang nak jaga...boleh tambah koleksi kaktus aku lagi nie..thanks a lot Haida..


ini plak member aku dari png kasi...nak tahu apa dalam?

see dia kasi tuala hiasan yang kat dinding tu...manschester united lagi...dia beli waktu dia gie bercuti kat overseas time krismas aritu...thanks a lot mr yeoh...dia nie dulu baik sanagt ngan aku waktu opis lama...setiap kali besday aku dia pasti akan ingat..org nyer baik..tapi dulu dia bahagian akaun aku bahagian marketing..kalau time lunch dia pasti mai cari aku...
p/s: abaikan gambar kaki yang nampak tu yer.


ini plak kad yang dikirimkan dari HQ aku....Tq HQ...ehehheee



jadi nyer bila dah umur makin meningkat kenalah kerja lebih keras lagi untuk cepat2 kumpul harta yer..hehehheheee kesitu plak..bukan banyakkan amal ibadat..itu pun yer juga sama2 lah diusahakan nyer...umur dah 29 anak baru 2, cam ner nie?
kihkihkih....sabau..2 nie pun dah nak pecah kepala melayan..macam2 peel duk ada nie..yang kakak cam kakak, yang adik cam adik....mmg ada juga planning nak no 3 tapi tungguuuuu dulu..
nanti aku tempekkan gambar celebration weouls..tak der mender pun cuma makan2 jer....
psstttt..// semalam 13 Januari besday hubby...aku tak belikan dia present lagi..tak tahulah nak bagi apa....aku tangguhkan dulu present dia...agak2 korang nak bagi apa haaaaaaaa..setiap thn kami akan celebrate sekali...sebab nyer aku 12 Januari, dia 13 Januari..ok tak aku cari?beza kami cuma setahun jer...
kihkihkih..
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

8 comments:

oliole berkata...

happy birthday
semoga panjang umur dan murah rezeki

gee ryder berkata...

hepi bday lieza...smoga pjg umur n murh rezki...
wah bestnye ramai org bg hadiah..

lieza ni dr tua dr gee la yer hehe...sbb gee lahir bln 12...bru je msk 28 hehe

nuarliesya berkata...

oliole,
thanks oli...doa2kanlah saya yer...amin


kak gee,
thanks juga...a'ahlah kan naper plaklieza panggil kak gee..padahal org yang di panggil kak itulebih muda ..hehehehe...sorylah yer...kihkihkihkih...

gee ryder berkata...

kak lieza,
sila ke blog adik amik award n homework ye hehe

nuarliesya berkata...

adik gee,
terima kasih diatas kesudian mmberi award..kita dah jawab k..

DYLA berkata...

Happy besday liza walaupun dah terlambat wish..

byk nyer liza dpt hadiah..

nuarliesya berkata...

dyla,
terima kasih bebanyak yer...tak derlah banyak sanagt pun..tapi akan jadi banyak kalau sekali ngan present dari dyla...hehehehheeee lawak jer yer...

Sufiez berkata...

Wargh...tak aci Mr Yeoh...asyik gi present kat Liza..kita kat Penang dia tak ingat dah...hu hu hu..sedihnyer...
tapi Mr Yeoh tu memang baik kan...hensem lak tu...selalu tumpangkan k.su balik keja dulu...

Opsss..Hepi Besday...Semoga bahagia seumur hidup...