Selasa, Januari 06, 2009

Aku dah kembaliiiii..

salam semuaaaaa....
alamak apa nie bersawang sana sini nie...baru tinggal umah sekejap dah berhabuk bersawang semua....heheheee sekejap ker?aku rasa cam lama jer...lamaaa..memang lama...hampir 2 mgu..termasuk dengan internet on off lagi....aku cuti lama sebab balik PENANG maaaaaaaaaaaaaaa.............best ooooooo coti lama-lama..nak ke boleh masuk keja balik mmg liat wal alepat liat....
so hari nie aku akan bermula update kembali dan menziarah rumah teman2 yang dah lama aku tak singgah..insyaAlalh hari nie akan ku terjah kembali rumah teman2 ...dan hari nie juga akan ku mengqada kembali cerita ceritu yang tertinggal.....insyaAllah kaalu aku berkesempatan habiskan hari nie yer....kat Penang hari tu malas aku nak online sebab nyer aku mmg nak bercuti sepuas2nya....kalau nak online pun tak berkesempatan sebab nyer tak sempat duk umah pun..berjalan kesana sini...biasalahkan balik sekali sekala mmg macam tu...so mulai hari nie akan aku pastikan rumah ku ini sentiasa diceriakan dengan stori mory kembali....
belum terlambat untuk aku mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU buat semua bloggers...apa azam baru anda?????azam aku?hehehe nanti aku cakapkan yerrrr....
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

3 comments:

gee ryder berkata...

ooo blk kg upenye...lamanye cuti..
k.g pn rindu nk ke penang lg, jmpe kwn² lama...

oliole berkata...

selamat pulang....cepat-cepat update...

nuarliesya berkata...

kak gee,
liza cuti 1mgu tapi hubby lagi best dia cuti 2 mgu..tapi balik png seminggu jer..jomlah gie penang kak gee.penang sekarang dah banyak berubah..kalau nak gie sana hello2 kita yer..

oliole,
ok saya akan usahakan untuk update