Isnin, Oktober 13, 2008

terlalu ramai sampai rimas

Terlalu ramai sampai naik rimas...hari tu kan aku ada cakap nak joint open house pangkalan kan...majlis mmg meriah seronok sangat sebab ada tembakan bunga api yang menarik..tapi terlalu ramai nak makan semua susah..aku jenis tak suka tempat2 nak kena berebut2 semua nie..biasalah kan denagn nak berdukung anak lagi..


acara bermula kul 8.00, antara jam 8.30 tu tetanu terhormat datang iaitu KOMPANG ( komander pangkalan )time tu mmg meriah denagn tembakan bunga api semua....

gamabr mmg tak banyak nak ambik...Aqisya plak time org buat show bunga api tu dia dah melekat kat abah dia sebab dia takut dengan letupan yang kuat tu..Alyssa biasalah lagilah melekat tambah2 dengan tak sihat tu..asyik batuk jer...


weouls lepak kejap jer makan, pastu terus balik..dah malas lah nak tgk segala pertunjukan semua...kebanyakan yang anak kecik2 nie dah malas nak tgu lelama....menu malam tu mmg best lah ada ABC, cendol, satay, mee kari, laksa asam, soto, lemang n rendang dan macam2 lagiiiii...



ini muka yang baru sampai....tengah duk cari tempat untuk tgk pertunjukan bunga api...


inilah budak yang takut dengan bunyi letupan yang kuat tu..




ni ha video sikit yang pertunjukan bunga api tu..pung pang pung pang lah malam tu..






MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

3 comments:

nasazfrog... berkata...

Ada ABC, cendol, satay, mee kari, laksa asam, soto, lemang n rendang.. wah best nyer... klu makan time lapo ni mmg berbaloi lah kan.. :)

nuarliesya berkata...

nasaz,
mmg iye pun tapi main ngan ramai nie tak termakan nyer..nak beratur panjang sanagt...makan yang senang beratur

Aleeya berkata...

comel puteri2nya..