Selasa, Oktober 21, 2008

Rasa sunyilah plak

Tak best nya rasa hari nie...naper yer?sunyi jer....uuuwaaaa uuuwaaaaa...baru 1 hari tapi dah rasa rinduuuuuuuuu nie cam ner...
sebenar nyer hari nie hubby dah gie kursus selama 1bulan lebih kat subang..mmglah dekat jer dengar tapi perginya lama tu...pulak tu gie kursus cam tu susah nak balik....itu yang sodih tu..sebelum nie kalau gie outstation jauh tapi kejap jer....tapi nak buat cam ner terima jerlah lagi pun hubby bukan gie nak main2...dia gie kursus untuk kenaikan pangkat..untuk nak support anak bini dia jugakan...mudah-mudahan hubby lulus nanti yer...ayang dan anak2 sentiasa doakan abang dan bagi sokongan untuk abang terus berjaya..aminnnnnnnnnnn
emo nyer budak kecik nieeeeeeeee..abah dia tinggal siap nangis2 cam nie lagi...heheheh tak derlah ini sebab dia tak nak pakai tudung tu..sebab tu dia nangis...

tgk beg bukan main besar support untuk 1 bulan lebih..banyak nyer uniform lah tu dari t-shirt...


ini WAJIB bawa yer sebagai penghubung dengan anak bini nanti..taklah sunyi sangat..walau pun jauh di negeri org tapi anak bini tetap depan mata...hehehheeee

ada lagi beggg semua nie kasut jerrrrrrrrrrrrrrr..belambak2 kasut kena bawak...
so malam nie bermulalah alkisah sunyilah rumah aku, tanpa usikan untuk anak2...nak tahu? Aqisya dan Lyssa dah mula demam semalam, tapi dah bagi makan ubat..malam nanti bermulalah pertanyaan seorang anak tentang abah nyer...itu yang tak sangup nak jawab tu...sodih nyer....
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

4 comments:

aFkaR'z berkata...

bawak sabar byk2 yerrr... mula2 jer rasa sunyi.. nanti pejam celik pejam celik, dah puun satu bulan...

DYLA berkata...

amboi, jauh tu liza..

kalau liza kemari leh la dating,,..

nuarliesya berkata...

afkar'z,
itulah..nak buat cam ner kena sabar juga...kalau boleh hari2 nak keja, bila keja cepat sikit hari berubahkan..

nuarliesya berkata...

dyla,
jauh ker?hehehee...ingat tu kalau hubby tak boleh balik deepavali nie liza ak turun sana jer..kalau jadi nanti lieza calling2 boleh kita dating yer..