Selasa, Oktober 28, 2008

Girang nyer mereka bila tgk abahnyer balik

Best nyer cuti lama2 niekan....so hari nie rasa cam malas lah keja..tapi tak per aku kena semangat2...minggu nie keja 4 hari jer...hari nie dah selasa...lagi plak bos kuar meeting kat kl...tak derlah keja banyak sangat kan...

ok jumaat hari tu adalah hari yang di tunggu2..aku kan cuti hari tu..biasalah tokwan aku nyer besdaykan...harus diraikan....(ada keturunan sultan pahang ker aku nie)heheheheeee...

ptg jumaat tu hubby sampai...yang best nyer ptg tu dalam area kul 6 lebih2 jugalah....tak budget pun hubby nak sampai kul baperkan..aku siapkan anak2 untuk bawa turun main kat bawah.yerlah kan 1 hari duk umah dah tentu bosan..anak ker bosan? atau aku yang bosan juga?dah siapkan 2 beradik tu, turn aku plak mandi...masa aku dalam bilik air tu aku dengarlah riuh jer suara 2 beradik tu duk jerit2 abah...abah...abah...nyaring jer denagr suara lyssa jerit bahhhhhhhhhhh...bahhhhhhhhhh...apa pulak lah budak2 nie duk main..bukan apa kekadang bila diaorg tgk gambar2 kat album pun cam tu juga....buat derk jerlah...

pastu aku kuar tu dengar lah org ketuk pintu..biar dululah sebab aku baru kuar bilik air..dah sarung baju semua gielah aku nak buka pintu....sambil tu dah tgk Aqisya tengah usaha tolakkan kerusi ke pintu untuk buka penyelak pintu..siap cakaplah lagi "jap bah..along buka"..

"eh bukan abah lah along..sapa tu nanti mama buka" sekali buka seeeee betuilah hubby dah sampai..ingatkan malam karang baru sampai kan..apa lagi budak 2 beradik tu sukalah...lari sana tak kena lari sini tak kena....mama nyer pun rasa cam nak lompat jer kat situ....tapi saabauuuuuuuu....


malam nyer tu weouls kuar jenjalan bawa Qisya dan Lyssa gie Teluk Cempedak..saja lepak2 bagi bebudak tu bebas ....kat sana seronok jer kalau malam2..org kata suasana dia hidup..ramai org beriadah....

apa ke hel nie siap tunjukkan lidah lagi tu Qisya oiiii..ko buat aksi apa plak tu....


blurlah plak gambar nie...golap nyer..layan kan jerlah..
mmg njoy lah 2 beradik tu..tak habis2 nak berkepit dengan abah nyer jer....sampaikan masa hubby nak drive tu pun Qisya sibuk nk duduk dengan abah nya..sabaulah nak oiiiii abah nak drive keta dulu...apa2 hal tgu sampai nantilah yer...
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

6 comments:

nanonano berkata...

hehe
rindu sgt kat abahnye tu,
seb bek mamanye xkecit ati,
huhu

nuarliesya berkata...

nano,
itulah..nasib baik abahnyer bagi sama adilkan...

aFkaR'z berkata...

syok errrk abah dia balik cuti... kikiki..

mak dia lagi syok!

gee ryder berkata...

amboi sonoknye dorg...

erm dh lama xgi tc waktu mlm..

nuarliesya berkata...

afkar'z
itulah ikut kan hati nak jer melompat cam diaorang..

nuarliesya berkata...

gee,
lieza suka gie waktu malam sejuk jer..plak tu bebudak nie suka tgk lampu2 kat situ..kalau balik cni bolehlah kita joint waktu malam