Jumaat, Oktober 24, 2008

Muhammad Akif Hakimi

haaa dah dapat pun...aku duk tertunggu2 email adik aku nak hantar gamabr anak sedara aku yang baru lahir nie...see dah dapat...
Tahniah abang chik dan kak Aya yer...dapat baby boy lagi...nampak gaya yer thn depan kena tambah lagilah duit raya ..tak gitu..dan bertambah juga lah cucu untuk mak dan ayah aku....
nama baby nie Muhammad Akif Hakimi...anak sulung kepada abang no.2 aku...
kecik jer tau masa baby nie dilahirkan..berat dia 2.18kg....mmg keciklah kalau nak dibandingkan dengan anak2 aku ..Aqisya 3.0kg dan Alyssa 2.8kg....mak aku cakap baby Akif ada 2 lesung pipit..so cute nyer...ini yang membuatkan hati aku tak sabar nak balik png tengok baby Akif nie..
sebenarnya kakak ipar aku dijangka bersalin pada 3/11/ 2008 tapi memandangkan baby dia dah tak sabar nak tengok abah dan umie nya lahirlah dia pada 19/10/2008....

alah comeinya Akif isap jari lagi yer



ini semua pada hari pertama Akif dilahirkan.....alhamdulillah Akif tak der apa2 masalah kakak ipar ku cakap semua nyer selamat...
Seronok jer tengok baby kan..tapi lotih bila dah besau2 dan tengah melasak ......
tak per baby akif tunggu kepulangan mak lang dan kakak Aqisya dan kakak Alyssa yer....
TAHNIAH ABANG CHIK & KAK AYA,
juga Pada AYAH & MAK sebab dapat cucu baru...sekarang nie juga weouls tengah tunggu sorang lagi bakal dilahirkan iaitu anak no.3 kepada abang sulung ku...kata nyer dah tak lama tu..seronok nyer thn nie dpat 2 anak sedara sekali gus..thn depan diaorng nie nanti dah boleh berlari semua....lagi meriah lah aidilfitri thn depan yer...


MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

4 comments:

AzurA berkata...

tahniah buat pasangan suami isteri itu... liesya kat blog saya ada peraduan.. silekan lah terjah

aFkaR'z berkata...

tahniah..

mak saya pun, tahun ni aja dapat 3 org cucu

DYLA berkata...

dah pandai isap jari dah...cpt tul kan..

nanonano berkata...

alahai ringan tu..
senang nk jage..
hihi