Khamis, Oktober 23, 2008

OPPsssss!!!! Untuk Negeri yang terpilih jer OK

Wahhhhh best nyer..hari nie dah ari khamis..esok cutiiii bebbbbb..ooopppssss..cuti itu hanya untuk org2 Pahang jer yer....heheheheeee..sok hari Besday Sultan Pahang..jadinya bagi warga negeri Pahang comfirmlah cutikan..best tu cuti bersambung jadilah 4 hari..isnin kan cuti hari deepavali...yang best nyer tu sebab jumaat hubby balik..dapat weekend sebab isnin cutikan...bestnya..bestnya..bestnya...
sok boleh planning bangun lambat sikit..minta2lah malam nie hujan lagi..sejuk jer tidooooo...tapi tgk cuaca pun dah nampak cam nak hujan lagi jer....mlm nie harus planning nak masak apa yang best untuk sambut kepulangan hubby....excited nyer...camnilah kalau sapa2 yang pernah ditinggalkn suami atas urusan kerja....bila dengar kata nak balik jer dah tak tentu arah duduk..tak sabauuuuuuuuuuuuu nak jumpa.
tapi uols cam aku ker?atau uols rileks jer aku yang lebih2 kut..hiiiii tipu aku tau uols pun cam aku juga..cuma uols malu jer nak cakapkan..tak per-tak per jgn malu2 jom kita kongsi sama2 pengalaman excited tu....
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

1 comments:

gee ryder berkata...

aik nk ujan2 tu utk pe tu sejuk2? hehe...
xpe phm2 kta serupa selalu kena tgal hahaha...