Isnin, Julai 07, 2008

Tuuu dia, dia dah start ngan minat baru nie...

Tu diaaa dia dah mula tunjuk minat dah nie...sebelum nie kalau hubby yang duk melalak dia cuma sekadar penonton yang menyokong sahaja..tapi kali nie dia dah mula tunjuk ganas nyer...apa kejadah ini semua..adakah ini akan menjadi minat dia nanti?...oh tidak...tapi tak kisahlah sayang asalkan happy n njoy jerkan...saja suka2 jer lah tu...


weekend aritu tak dak buat menda pun lepak umah melayan jer kerenah anak2...masa nielah nak duk main ngan anak2kan..sebab tulah hari cuti sanagt bermakna pada aku...aku nyer stail mmg tak suka bawa balik keja opis sambung dirumah walau urgent atau sibuk macam mana pun ohh tidakkkk.....keja opis habis di opis jer..dirumah aku adalah isteri dan mama pada anak2...kalau keja itu mmg urgent dan harus dibuat dengan seberapa segera aku TERPAKSA jugalah standback kat opis kira balik lewat sikitlah..tak akan sesekali bawa balik kerumah..ecehhh dah lari topik plak bukan nak citer pasai keja asal nya...


Aqisya main bantai nanyi jer..janji dia nyer gaya tu jerit2 cam penyanyi tu...siap nak nari2 lagi tapi tak pandai...so tgklah dia jalan sana jalan sini konon2nya menarilah tu..macam2kan kalau tgk gelagat anak2...dari hari ke hari ada saja perkembangan dia org...sukaaaa sangat...
ha nie layan video Aqisya nyanyi kejap yer..yang budak kecik tu sebagai back up dan peminat setia penyanyi kesayangan nya....
video

MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

0 comments: