Jumaat, Julai 11, 2008

Mari kita enjoy sepanjang bos tak der nie

Sedap plak tgk mee sup niekan...ha nielah menu tengahari semalam..semalam aku tak posa...kebetulan plak kepala rasa cam pusing2 jer..so cakap hubby sok tak nak posalah..rasa cam tak sihat jer..hubby pun boleh rilekslah tak yah nak masak2 gitukan..hubby said tak yah duk paksa2 kalau dah tak larat..buat dulu setakat yang boleh..heheheheheee oklah sayang...jadi nyer kebetulan kat opis bos plak tak der..so apalagi masing2 planning lah nak buat makan apa..kebetulan kak kat opis tu dia buat mee sup bawa ke opis untuk makan beramai2..
cam nielah weouls kalu bos outstation jer masing2 dah pikir sok nak buat makan2 apa...jadi aku pun ambik kesempatan lah dah tak posa tu...santapjerlah aku tak bawa apa2 pun cuma bawa perut..tak sempat nak masak2 nie...

tgknie betapa sedap nyer dapat menikmati mee sup buatan Kak Zan niekan..


nie lah antara staf pompuan kat opis aku nie..weouls girl hanya 4 org saja yang selebih nyer tu lelaki..staff tak ramai opis aku nie hanya 13 org sahaja termasuk bos....makan-makan jangan tak makan....


tgk tu siap ada dapur portable ( betui tak ejaan nie yer ) lagi untuk masak..seperiuk kuah...lauk pauk nie sebenar nyer kak zan dah masak dari rumah lagi..cuma panaskan jer kat opis...taklah sampai masak dan sediakan bahan diopis itu dah lebih sangat tu....inilah tukang masak nyer..kak zan nie dia dikira banker weoulslah..segala gaji maji claim semua dialah yang buat..bahagian kewanganlah katakan...

ini plak draftwomen..kak fairuz..nak tahu dia nie sebenar nyer adik ipar bos tapi sekutu ngan weouls kira kepala weouls jugalah....yang dalam bekas penutup merah tu keropok ikan..tu dia habis segala bekas2 besar semua angkut..kira joli habislah..









MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

3 comments:

~dyla~ berkata...

eh, seronoknya opis leh mkn2 gitu...

opis lama dyla nak mkn2 je boleh, nak masak tak leh... coz dyla keje kampeni buat ubat.

nuarliesya berkata...

dyla,
weouls mmg selalu cam nie..asal dapat tahu bos tak der jer mmg planning mcm2lah..siap semua berpaakt nak bawa menu...

PuteriSatu berkata...

sedapmua tengok me sup tu..harus balik ni buta me sup..huhuhu...