Jumaat, Julai 18, 2008

Jalan-jalan cari makan

Semalam dah tak tahu nak makan apa....apa kes nie nak makan pun dah tak tahu....kalau boleh tu nak makan yang simple2 jer tapi MALAS nak masak...so pikir punya pikir...hubby cakap jom gie ECM lah makan apa yang patut..mula tu nak masuk Laksa Shack org punyalah ramai..last2 makan kef hep si jerlah....



tapi nak balik tu sempat lagi tapau Donut kat Big Apple nie..bukan apa nak spare jer kut2 sampai umah nanti lapau balik ker..bukan boleh kira sangatkan perut nie..aik perut plak dipersalahkan..pada hal mmg nak makan pun...beli 3 biji jer....lepas makan kef hep si tu window shopping jap...belikan Lyssa dan Qisya baju dulu...kenan plak tgk satu baju tu mmg cute...nantilah aku masukkan pic baju tu...


sampai umah jer si Qisya dan Lyssa dah sleep....baguih nie anak2 tido awai...cam nak bagi chance jer kat mama ngan abah yer...hiks hiks hiks....jgn pikir yang bukan2 yer...mentang2lah semalam malam jumaat...bukan apa bagi chance mama ngan abah bantai donut nie tanpa gangguan anak2...
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

3 comments:

Nazathul Hamimi berkata...

salam perkenalan jugak...tq singgah blog kita yang tak seberapa tu..

suka makan big apple?? sama ler kita, paling suka donut aliens dan satu lagi yagn ada peanuts butter kat dalam tu (tak tau nama...

nuarliesya berkata...

Nazathul,
lieza pun suka yang alien tu tapi aritu dah habis malas nak tgu lama sangat so bedal jerlah..janji ada coklat..heheheheee..

~dyla~ berkata...

dyla vote yg ada bdam ke hape ntah yg kaler putih tu... ceddap sgt