Rabu, Julai 09, 2008

naik lagi naik..

Dah start panjat naik meja dah sekarang nie si Alyssa tu, tambahan plak ada guru yang mengajar..lagi cepatlah...tapi yang best nyer, masa naik tu bukan main lagi berani, bila time nak turun dah tk tahu camna nak turun...pusing sana, pusing sini,pastu mulut tu mulalah..panggil aaaabbbbaaaahhhh!!!!!!!! itulah perkataan yang pertama dia mula sebut..org kata apa jer dia mesti sebut aaaabbbaaaahhh...
haaa rambut Alyssa kini dah boleh tocang 2...see dah nampak cam tanduk gitu....sekarang nie asal dia jumpa getah jer dia pegang kepala dia...so pahamlah dia nak ikat rambut dia....




tengok apa tu sayang kat atas tu...dah terlangut dah tu..


mai layan video sat..

video
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

0 comments: