Rabu, Julai 23, 2008

Tetiba jer bateri low

Hari tu bawa Lyssa ngan Qisya jalan kat tepi pantai Teluk Cempedak....saja dah lama tak kesana...ramai juga org aritu, ada yang mandi manda, berkelah,ada yang main layang-layang...tapi sayang nyer tak boleh nak ambik gambar banyak2 kamera bateri low maaa..mmg dah lama tak cas bateri tu sekali nak ambik gambar tgk2 bateri dah low..inilah yang berkesempatan ambik pun...sukalah Qisya kalau dah nampak gelungsur nie tak yah gi mana2 pun tak per...sampai tak nak balik aritu punya nak main...."nanti kita main padang kat umah yer...."


lepas weouls lepak2 kat TC tu weouls gie pasar malam Taman Gelora...kalau uols yang duk area kuantan tahulah kat mana pasar malam taman gelora tu..dia dekat dengan Istana Sultan Pahang...Best juga pasar malam tu sebab dia besar dan segala jenis benda dijual disitu..banyak makanan juga yang pelik2....weouls pegi sebab dah kebetulan lalu, dan plak budak hantu durian tu dah bising2 nak durian...so itu yang singgah cari durian tu....lepas dah beli segala bagai...cam biasalah singgah giant hehehehehee..biasalah kalau singgah giantkan harus poket hubby yang kuar....aku sempat sambar baju 2 3 helai...itulah tujuan sebenar nyer...
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

2 comments:

~dyla~ berkata...

rindu nak ke kuantan tu... tggu inas besar sket la....

nuarliesya berkata...

dyla,
datanglah....nanti bolehlah lieza bawa jenjalan kat cherating ker....kalau nak datang nanti allo-allo lah....cepatlah besar inas yer