Rabu, Mei 13, 2009

Tak lama jadi milik aku

Amboi kalau tengok pada tajuk kemain panjang nyer...Hari nie nak tayang apa yang aku dapat hari tu..alah benda yang aku cakap Aqisya dan Lyssa bagi tu....tapi alih-alih dah jadi hak milik diaorng balik..kira aku dapat kejap jer..tapi tak perlah kan...
sebelum tengok barang tengok beg dulu yer......
jeng jeng.......nie haaaa kau..2 ekor bear yang gebu dan lembut jer...yang putih tu kakak bagi yang dark brown tu adik....soooo cute sesangat.....aku pun tak tahu sebenarnya waktu mana hubby bawa diaorng gie beli...tapi adalah hari jumaat lepas hubby balik awal dari keja pastu dia bawa anak2 aku gie bandar tapi aku tak syak pula apa....ghupa-ghupa nyer inilah keja diaorng....ok ok apa2 pun walau sekejap jer aku dapat peluk cium bear tu aku puas hati...so pada hubby dan anak2 aku thank u very much..mama sayang korang sampai akhir hayat...
gebu sangat bear nie tau...seronok jer peluk..



MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

5 comments:

ratna berkata...

ala...sweetnya..

gee ryder berkata...

takpela liza..share² jela ngn qisya n lyssa tu hehe

isya berkata...

oo..adiah moyhers day ke?

nuarliesya berkata...

ratna,
mmg sweet lembut jer...tapi apa boleh buat

gee,
itulah gaya nyer jgn kata nak share nak pegang pun tak boleh diorang bagi kejap jer kat mama diaorng lepas dah bagi tu terus masing2 ambik main..


isya,
mama dan pegang kejap jer

masviona berkata...

cutenye dedua bear tuh...hiksss....nak peluk jugak lah...hiksss