Isnin, Mei 18, 2009

Punca anak2 demam..

Ngantuk pun ada nie...tak cukup tido lah semalam....kejap-kejap jaga pantau anak-anak..bersilih ganti tido ngan hubby..nak tahu naper? 2 beradik tu demam.....mula2 si kakak yang demam siang tu aku rasa badan dia panas sesangat..biasalah Qisya kaalu demam ofcoz dah boleh agak..dia baring jer...malam tu plak badan Lyssa panas..apa lagi jgn biar lama2 terus gie Klinik amik ubat..takut juga sekarang nie macam2 penyakit yang datang...lepas jer ambik ubat tu weuol terus ke KMC (Kuantan Medical Centre) tengok opis boy aku kena tahan wad coz kena sweet urine( kencing manis lah tu)muda lagi dah dapat kan..penyakit tidak mengenal usia..kihkihkihkih....
eh berbalik pada anak2 aku demam, korang tahu kenapa Qisya dan Lyssa demam? yerlah satu sebab faktor cuaca sekarang tak menentu, kekadang hujan kekadang panas..disebabkan panas kami gie picnic..balik tu terus anak2 aku demam..nie semua hubbylah dia sibuk sangat nak gie mandi air terjun..katanya panas2 nie elok gie berendam...tapi aku pun gedik juga sebenarnya..last dapatlah hazab nyer anak2 jadi mangsa..
nie video sekejap jer masa gie mandi tetiba kamera buat hal...dia nak suh beli lain tu..biasalah kamera cokia jerkan..

video

lepas balik dari mandi manda nielah yang anak2 aku demam tu...tapi pagi tadi dah okey sikit lepas makan ubat..harap2 tu diaorng sehat hendak nyer lepas nie ...

MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

2 comments:

isya berkata...

best ni g mandi air terjun! kat KL ni tiap2 ari panas... ;p

nuarliesya berkata...

isya,
mmg best coz terlalu panas cuaca hari tu..tapi tulah budak2 tu demam lah pulak