Rabu, Mei 06, 2009

Bakal Pengganti Rossa

Bakal menggantikan penyanyi kecil molek yang cute dari seberang..sapa lagi kalau bukan Rossa yang popular dengan lagu Ayat-Ayat Cinta.."Rossaa jgn risau kamu bakal ada penggantinya yer bila udah ngak mahu nyanyi lagi nanti...

rakaman tidak daapt dibuat sepenuhnya coz bateri kamera dah kong..hehehehe..tapi itulah hakikatnya...kalau bab nyanyi mmg hebat.. dengan rambut yang serabainya tu..dah macam budak rockers pun ada tu.ehhehehehe masih ada lagi senikata yang diloghatkan ikut sedap dia jer, jom layan Aqisya karaoke lagu Rossa, Ayat-ayat Cinta
video

video

kepada pengubah lirik atau produser cam ner boleh rakan album tak?ada can tak nak masuk AF bagi musim akan datang?heheheheeee....Afundi Qisya..kuikuikuikui....

MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

1 comments:

isya berkata...

mikrofon tu power la.. hihi ada bakat tu...