Jumaat, Mei 01, 2009

Sila Terliur

ok ok rileks rileks...jgn terburu menerpakan muka anda dihadapan skrin ini....hehehehe
sila kuarkan segala air2 didalam mulut anda sambil mata bling-bling yer...hihihihihi...harus terliur yer...sedap nie, rugi kalau sapa tak rasa...tapi ini bukan untuk aku punya, ini adalah tempahan dari seorng pelanggan kek dari aku......decoration nya tak siap sepenuhnya..apa2 pun jom cepat rasa....





siapa yang nak boleh oder dari aku yer...tapi yang berada di kuantan sahaja..untuk yang berada luar dari kuantan masih ada peluang untuk merasa dengan cara dapatkan saja Tepung Kek Jenama Lisya...ok jom cuba..
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

8 comments:

naurah makwa berkata...

ala..sedapnya..kalau dekat leh order..

MyStery3S berkata...

boleh try sikit ke nie??

Ummi Salsabila berkata...

sdpnyer..tepung bape inggit? kek kukus ke bakar?

chugie berkata...

ala..dah terliur ni kak.. xpe, tggu sy deliver n abis pantang ek. Baru sy plan beli tepung kek akak ni. Tgok mmber dh try n error gune tepung ni, cam best lak nak try.

ratna berkata...

awak.. saya nak order tau hari tu..tp saya punya mesin buat kek tu rosak lak.. tension jer..

gee ryder berkata...

gee mmg kena oder kek trsla sbb kalo nk oder tpg nk msk ktne,xde oven..hrp2la blk kg nt dpt jmpa liza..

nuarliesya berkata...

naurah,
tak dapat oder kek, oder tepung jer pun boleh...jom cuba sedap nie..

Mystery3S.
boleh..boleh...banyak pun boleh...eheheheheeee

Ummi Salsabila,
mmg sedap Ummi.....Kek nie boleh dikukus danboleh dibakar..cukup mudah dan cepat

Chugie,
tak per, tak per,,deliver dulu nanti kompom rasa yer..apa2 pun selamat melahirkan cahayamata nanti yer


Ratna,
tak perlu risau waalupun mesin mixer tak boleh digunakan, ia boleh dikacau secara manual dan juga menggunakan blender..tapi pastikan blender tu dibasuh bersih terlebih dahulu kalau idak ada yang terasa perisa tambahan..hehehehe.

Gee Ryder,
ok no hal kek terus pun ok...kek nie boleh dibakar dan dikukus juga..ok harap pun begitu dapat jumpa gee nanti..

isya berkata...

mcm mana nak beli? terliur la... ;p