Isnin, Ogos 11, 2008

Very the simple

Dalam sibuk2 jadi baby sitter terjun, sempat juga aku buatkan cornflake madu untuk bebudak tu makan...kebetulan plak memang bahan2 semua dah ada....tak susah nak buat niekan...dah gaul semua masukkan dalam cup dan bakar jer sikit...ini plak salah satu kegemaran Aqisyalah....kira nyer mmg aku sentiasa buat tidak perlu menunggu raya...





close up sikit...haaaa cuma nyer badam dan juga manik warna warni tu dah habis itu pasai aku tak bubuh....lagi pun simple jerkan nak buat nie..budak2 mmg suka...umah aku mmg tiap2 raya WAJIB ada menu nie..sejak Aqisya suka makan dah tak payah tunggu raya...sentiasa jer ada kat umah







MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

4 comments:

T'Zara Shopping berkata...

do visit us

http://tzarashopping.blogspot.com/

~dyla~ berkata...

walaupun simple, tetap sedap kan.. kalau mkn 1 sentiasa nak lg dan lg dan lg... tul tak?

PuteriSatu berkata...

sedap...crispy je kan...yummy..

nasazfrog... berkata...

wah rajinnye,, kita pun suka buat conflake neh tapi time skolah2 dulu lah... skang lom nak buat lagi... hihihi,,, suka main conflake ngn aiskrim jer la.. :)