Isnin, Ogos 11, 2008

Baby sitter bidan terjun

Tetiba jer kena jadi baby sitter terjun nie pa keheiiiiiii lah...biasalah kan tolong menolong adatlah yer.....kebetulan plak mmg weekend ari tu aku tak kemana kemas umah jer sikit untuk mengecat rumah untuk raya nanti.....heheheheeee..kebetulan jiran depan umah aku tu dia ada hal sikit jadi nyer dia tak dapat nak bawa anak dia sekaliii so dia minta tolong aku jaga kan anak nya...tak kisahlah lagi pun ok juga Aqisya dan Alyssa ada kawankan...lagi pun sebelum nie dialah pengasuh Aqisya dulu sebelum ada adik, setelah ada adik aku tukar pengasuh sebab yang pengasuh nie dia tak nak ambik baby..seharian melayan karenah diaorg...
happy nyer adik nie naper yer...oooo dapat makan kereta rupa nyer..

inilah Aqisya kalau dah abang Firdaus ada jer mesti nak melekat jer..nak main pun dah tak nak main jauh2...tengok tu aksi sendeng2 lagi..


masing2 suka jer tengok keretapi mainan tu bergerak...tulah present yang ayah aku bagi untuk Aqisya dan kirimkan waktu mak aku datang ari tu

tak lepas pegang mainan ultraman abang firdaus tu..


buat apa plak tu???alamak seksissss nyer Aqisya..alahai cam ner tu..eee tak ayuuuuuuuu..


MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

2 comments:

~dyla~ berkata...

aqisya tue sepadan nmpaknya ngn abg firdaus yg ensem tue....

nuarliesya berkata...

dyla , yer ker sepadan..hehehheeee...dia dah anggap abang tu...