Selasa, September 02, 2008

MaCaM2 PeEl..

Sejak 2 menjak niekan aksi aqisya asyik nak buat aksi melekat dinding jer.....kalau nak bergamabr nak cari dinding nka melekat..dah macam citer cicak man dah......tgk tu siap ngan angkat2 kaki lagi..bergaya betuilah anak aku nie...


nampak tak kain batik yang dia pakai tu?????dia punya pulun nak pakai tak kira besar ker kecik kain tu..dia nak pakai cam ner dia tgk orang pakai...so aku terpaksa lipatkan 2 kain tu untuk kecikkan nyer..tapi dia tak nak pakai ikut gaya perempuan, sooowyyyy dia siap suh gulungkan kain tu cam ner dia tgk abah dia gulungkan.....haaaa kauuuu, budak2 sekarang nie dia akan tgk apa yang kita buat pastu dia akan praktiskan....
ini aksi2 poyo 2 beranak niee....sementara tunggu nak gie ambik hubby kat airport,kami layankan kesengalan kami ini.....hati beriang suka hubby dah balik sambil lari2 pusing dalam rumah..giler weiiii ghindu ya amat seminggu tu kena tinggal...nasib baiklah ada anak2 taklah rasa sunyi sangat..kalau idak mau aku terjun dari atas meja...boring nyer pasai....boring tak leh nak kuar joli2 shopping sama......



kul 4.30 ptg baru hubby sampai..tapi xcited nak jumpa laki nyer pasai, kul 4.00 ptg aku dah gie tunggu dia kat airport..sambil layan anak2 aku nie duk lari sana sini....dah tu terus ajak gie giant kejap alasan susu Alyssa dah habis...Pada hal pasaraya dekat tu pun ada.....itu nama nyer kempunan seminggu tak boleh gie joli2.....hubby pun layan jerrrrrrrrrrrrrrrr...dia tau bini dia nie kalau tak kuar umah joli2 kompom meroyan...


MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

2 comments:

~dyla~ berkata...

uishhhh pandainya bergaya mcm tue.. sapa plak yg dia ikut tue... aqisya .. aqisya.. mcm2 gaya dia...cute tul

nuarliesya berkata...

dyla,
itulah dia...kalau dia tgk sapa2 buat ker,dia pun mulalah nak cuba nyer...aksi tu rasa nyer dia tgk gambar sapa ntah dalam majalah wanita...