Rabu, September 24, 2008

LiP LaP LiP LaP AnAk MaMi WoWWW

Rumah aku dah terang benderang dah dengan lampu lip lap lip lap...sebenarnya dah lama dah terang benderang dari mula posa dah pasang lampu lip lap lip lap anak mami nie...tapi dah dekat nak raya nie lagilah terasa teruja dengan lampu nie.....tak tukar pun still pakai yang tahun lepas..ate dah elok lagi buat po lah nak bazir....walaupun duk rumah tinggi melangit tetap ku pasang lampu liplap liplap nie...cuma pelita jer tak boleh nak pasang sebab takut terbakau umah kang kalau aku pasang pelita...



best sangat tiap2 malam lepas semayang isyak jer aku selalu ajak Qisya ngan Lyssa lepak kat balkoni tgk budak2 main mercun ngan bunga api kat bawah...riuh rendah jer..tapi Qisya dia takut dengar mercun yang kuat bunyi tu apa nama ntah..ha mercun bola tu....bila dia tgk org main bunga api jer bukan main suka lagi..cuma nyer aku tak ajar dia untuk main bunga api..tunggu lah besar sikit..kecik lagi..kalau jadi apa2 susah nanti walaupun kita monitor...bahaya tu main ngan api..aku ada kenangan paling pahit berkaitan dengan bunga api..nantilah aku story...siap ada parut lagi..mmg org kata parut bawa kemati..mmg tragis kalau mengenangkan nya....eeeeeeeeee takuttttt dah serikkkkkkkkkkk..


dh nak raya weiiiiiiiiiiiiiiiii best nya...tunggu nak balik kampung jer..duk kira ngan cari duk pangkah calendar jer ni semangat nak balik rayaaaaaaaaaaa..seronok2 juga keselamatan kena jaga...apa2 pun kereta dah service semua.....tayar semua dah tukar 4 biji sekali gus..semoga selaamt sampai ke destinasi lah yer....




MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

4 comments:

DYLA berkata...

cantekkk nyer!! meriah!

i'm ソソ berkata...

salam
datanglah ke blog saya ambil kad raya
(tak sempat nak pos, posmen dah nak bercuti...hehehehe)

nuarliesya berkata...

dyla,
nak bagi semanagt balik kg tu

Oli, tq akan diterjah..posmen dah nak cuti kan

gee ryder berkata...

wahh meriah tu..cantekk..sy pn nk psg gak ahh tp thn dpn bla dh duk umh sndiri hehe..

btw, slm knl..kta tukr2 link k..