Rabu, September 03, 2008

Lyssa nak gi jenjalan

Lyssa sekarang nie kalau lepas mandi jer, pakaikan baju untuk nya...terus sibuk cari apa2 jer jenis beg...pasti dia akan bawa beg tu sambil tunjukkan pintu...itu tanda nyer dia nak ajak kuar....heehehehehee anak mama sudah pandai.....


video

hari nie mood untuk berceloteh tak datanag lagi so...layan kan jer video yang sekejap ini yer...jap jap lagi kalau mood datang kita citer panjang....

MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

3 comments:

~dyla~ berkata...

lyssa dh ada handbag ker? suh mama blikan lg byk2 k... lyssa suka bergaya mcm kakak dia la tue..

**KITE PUNYA** berkata...

salam perkenalan

wawa pun cam tu gak masa die umur 1-2 tahun ...
Ada aje yang die nak buat tuk tarik perhatian

Comel Lyssa umurnya berapa yek
? rindulak masa wawa kecik2 dulu

nuarliesya berkata...

dyla,
dia pakai beg untuk simpan susu tu.hehehehe...kekadang tu dia rembat jer yang paper beg tu...ada juga tu gaya2 kakak tu

kite punya,
umur lisa 11 bulan lebih...hari ahad nie (7.9.08) genaplah umur Lyssa 1 tahun...dah besar pun...