Isnin, April 13, 2009

Yang Ditunggu Dah Sampai

Minggu lepas aku cuti lama..tapi taklah lama berminggu2 gitu..3hari jer tapi kategori lamalah tu kan.sebab nya aku jarang ambik cuti lama tapi still kat kuantan.selalunya kalau aku ambik cuti lebih pada 1 hari tu aku akan balik ke Penang.Tapi kali ini tidak..orang Penang datang bertandang ke kuantan...family aku datang dari penang..itu yang aku cuti tu..nak sambut ak ayah adik aku..nak luangkan masa ngan diaorng..yerlah aku rindu kat diaorng tau coz dah 4 bulan aku tak balik sana tau.....memandangkan hubby pun sibuk ngan kerja tak boleh nak cuti lagi itu yang family aku turun ke sini..lagi pun diaorng pun rindu weouls juga terutama cucu2 diaorng tu..

ok family aku sampai sini hari selasa pagi...lepas dah masak bagai siang tu, mak ayah aku pun rehat2 kan badan, tunggu hubby balik kejap lepak2 kejap weouls kuar jenjalan kuantan dulu..saja bawa mak ayah aku lepak TC dulu..biasalah Kuantan nie tak tahu nak tuju kemana..balik2 situ juga pergi nya..tak banyak tempat sangat..
yang paling suka sekali ofcoz lah 2 beradik nie..bebas lah diaorng pastu nak buat apa pun tak per coz ada org back upkan diaorng...
ok jom layan gambar dulu yer..


nie adik aku yang bongsu..besar pada kakak dia..kalau gie memana kompom org kata dia kakak aku..best..best....best....

aku suka aksi Qisya time nie..nampak nyendeng dia tu ala manja2 gitu...


alamak lupa nak suh mak aku buat peace juga, barulah ngam cam nie..



eh kenapa adik dipingkirkan?kihkihkih..Alyssa merajuk coz kakak dia duk sebelah tok ayah ..itu yang suh rapat dengan kakak tak nak tu.


inilah menantu yang divavavaakan oleh ayah aku..sayang sungguh dia kat hubby nie...punya nak tunggu hubby balik keja dulu baru lah nak kuar..bukan apa tu senang nak borak2 pasai mancing lah tu..


lepas dah ambik2 angin kat TC tu weouls bawa diaorg makan ikan bakar kat mana lagi yang famous kalau Kuantan nie TANJUNG LUMPUR lah.dah isi perut bagi kenyang semua, bawa gie EC Mall kejap beli barang dapur kat K4 pastu lepak Benteng...sambil menikmati angin dan juga tengok cahaya lampu2 yang bolehlah menariknya..lagi plak bagi hubby ngan ayah aku layan mancing2 nie kejap.dalam area kul 9 lebih tu weouls gie pasar malam kejap coz ayah aku nak belikan cucu2 kesayangan dia tu buah durian..jangan kata cucu anak menantu pun bedai sekali..hehehehe....bukan selalu kan..nak tunggu kemana lagi yang aku bawa family aku jenjalan tungggggggggguuuuu..nanti aku story mory lagi..
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

3 comments:

PinQib berkata...

comey nye anak beliau,.:P

pinkieeyy

naurah makwa berkata...

cian akak..berjauhan ngan mak ayah..tp takper la..syokkan diorang datng umah..

nuarliesya berkata...

PinQib,
terima kasih PinQib

Naurah Makwa,
jauh2 nie mmg seronok coz selalu diingat tapi kalau ada emergency kes haru dia buatnya...hehehehe