Khamis, April 16, 2009

Lagi Produk Baru Berada Dipasaran

Salam semua kepada rakan2 blog dan juga pelanggan dari Alisya Online, ada satu lagi produk terbaru dari Alisya online sedang berada di pasaran iaitu Adunan Apam Kasih yang boleh dibuat dalam pelbagai variasi warna dan juga rasa mengikut kesukaan masing-masing..Apam yang lembut dan testur yang begitu halus serta gebu sekali untuk dinikmati...setelah ditestimonial oleh rakan2, jiran tetangga akhirnya ia berjaya berada dipasaran sekarang...permintaan untuk Adunan tepung Apam Kasih sangat memberangsangkan....Alhamdulillah memang kena pada citarasa orang malaysia...Pengeluaran Produk terbaru dari Alisya Online iaitu adunan Apam Kasih kena pada keadaan cuaca sekarang iaitu hujan dan panas tidak menentu...ia boleh dihidang pada waktu petang, sarapan pagi dan juga bekal ke pejabat..memang sangat lembut dan gebu..apa tunggu lagi..jom dapatkannya pada harga yang murah...










Pelbagai variasi warna dan juga rasa boleh dibuat dengan cepat dan sangat mudah
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

5 comments:

DYLA berkata...

maju nmpaknya liza,
dyla ingat nak test gak kek tu. nnti tggu ujung bulan tgk mcm ne.

fuadnis berkata...

hai liza,
nak kene tempah apam pulak ni..he..he..amacam soalan nis ritu..bleh tak kek tak bakar tapi kukus..??

yaNadzuL berkata...

sedapnya..terliurr..blupp..

nuarliesya berkata...

dyla,
harus test..mmg kena citarasa...tak per2 anytime produk nie sentiasa ada

fuadnis,
tempah anis tempah,,jgn tak tempah..hehehehe..sory pasai sms ari tu,ok boleh dibakar dan dikukus tapi kalau kukus kena tambah masa sedikit..untuk butter dan marble sedap dan wangi lagi kalau bakar..

yaNadzul,
jom cuba mmg sedap ianya lembut dan gebu..walaupun buat malam simpan untuk besok pagi nya..

gee ryder berkata...

leh singgah umah liza la camni...dpt merasa hehe