Jumaat, Mac 27, 2009

Sekali lagi menerima Award..toce,toce

Ni award dari NAURAH MAKWA..tapi dia sudah kenakan syarat ma kalau mau amik itu award..kena jawab soalan2 ni: NAPER JADI FOLLOWER NAURAH MAKWA,NAPER SUKA KAWAN SAMA NAURAH MAKWA AND NAPER SUKA LAYAN BLOG??
Sonang jer soklan nyer..
naper saya jadi follower naurah? sebab dia adalah kawan saya dalam alam maya ini...selain tu boleh selalu tengok blog dia dan update terkini dari blognya,saya ska kawan dengan semua org..selagi org itu mau kawan sama saya saya tetap kawan dengan dia..kalau ada org tak mau kawan dengan saya itu dia punya pasai,saya tarak kacau dia punya hidup..heheehee tapi hakikat nya saya suka meramaikan kawan..boleh enjoy2 borak kalau ramai kawan kan..then soklan last sekali adalah naper suka layan blog kerana (chewah mcm buat karangan plak)boleh hilang tension, boleh gelak2 sorang2 baca blog2 yang kelakar dan dapat ramai kawan..heheheee..itu jerlah ok dah boleh ambik award..
so award nie aku nak kasi pada follower2 aku..silalah ambik yer...bukan senang sekali sekala dapat award walau pun bukan jadi artis terpopular pun boleh dpat award.
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

3 comments:

naurah makwa berkata...

huhu..syoknya dapat kawan ngan ramai orang..semoga ukhwah kita akan berkekalan..

katip berkata...

Salam kak. Ingat saya lagi x kak?

katip berkata...

Salam kak. Ingat saya lagi x kak?