Jumaat, Mac 20, 2009

Lama gila baru publish

Punyalah lama entry nie duk terperam..hari nie baru dia menjengah...baju nie pun dah 2 3 kali dah aku pakai....ermmmmmmmmmmmmm...hari apa ntah parcel nie sampai...tak hingat dah..tpi aku dah tahu apa yang ada dalam bungkusan tu..jeng jeng jeng..
ini dah tentulah budak yang suka nyibuk, semua benda kita adalah benda dia..dan yang dia punya adalah miliknya....see dia sibuk nak buka jer..
hani a.k.a anjang a.k.a rikatoki....adalah sangat sesuai dengan ku..pandai anjang pilih...anajng tengok ok kan..made in indonesia lagi..(bali) thanks anjang

ini antara barang2 yang terdapat dalam bungkusan tadi...1 helai t-shirt, pen made in indonesia so nice n cute siap boleh goyang2 lagi dia punya rambu2 rambut tu dan juga casing hp...bagus2 kebetulan casing aku dah kusam...yang ini walau pun ala2 batik tapi warna gelap tak derlah nampak kotor sanagt nanti...



best...best.....terima kasih daun keladi anjang..nanti bagi lah lagi.....nanti angah poskan untuk anjang yang FM tu yer..dah beli tapi tak sempat nak pos lagi...tungggggggggguuuuuuuuuu...
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

2 comments:

honeybee berkata...

sama² kasih..hehe...tgh tunggu la ni..bila nak dapat FM tu..ekeke...

naurah makwa berkata...

bestnya..