Rabu, Mac 11, 2009

Apa pesyen nie

Apa kehelnya nyer nie???????kekadang bila tengok perkembangan dan kelakuan anak2 nie badan yang letih dan penat terus jer ok apatah lagi kalau dengar diaorg berceloteh itu ini dan gelak ketawa diaorng betul2 baut kita rasa bahagia sesangat...
ini kejadian waktu nak tukarkan pampers Alyssa malam tu, baguih nya dia tengok abah dia buatkan lilit sarban kat kepala kakak dia , apa lagi dia pun sibuk ambik tuala dia dan suh abah dia buatkan untuk dia sekali..punyalah suka nya...jom layan bakal2 pak lebai nie opppsssss mak lebailah..

suka nya tengok 2 beradik nie berpelukan..nampak kasih sayang antara 2 beradik nie dan kemesraan mereka.alamak cekci nya Lyssa.


apalah kakak nie posing cam tak best jer ari nie...


peace dari tangan mama yer..mama terpaksa sorokkan muka yang penuh dengan masker

nie aksi Alyssa nak buat peace..tapi dah nampak cam "rock ooooooooooo"


inilah bai bai yang jual roti kat umah aku..heheheheheeee amacam ok tak?boleh kadi bai bai atau maklebai....

sekarang diaorng berdua nie kuat mengikut apa yang org buat ada jer benda diaorng nak tiru nya...ini kes tengok pak lebai mana ntah dalam tv pakai sarban pastu suh abah diaorng pakaikan kat diaorang.
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

8 comments:

ratna berkata...

ya allah si kecik tu. pakai pampers jer..geram tgk.. cute betul. hik hik..

DYLA berkata...

la.... mana baju sluar nih!!! suka2 je bogel ye. babap kang

Lynn - Mama Dhiya Qistina berkata...

comei alyssa..

maswani berkata...

dua2 cute..

nuarliesya berkata...

ratna,
time tu nak salinkan pampers dia lepas balik dari jenjalan awai tu, itu yang tinggal pampers jertu

dyla,
untie jgn babap cica yer , cica nak mandi nie

lynn,
dhiya pun tomei juga


maswani,
kakak hanim pun tomei jugakan...bila kakak hanim nak ada baby nie?

gee ryder berkata...

cam anak benggali dh 2org ni hehe..cuma kulit je lain

nuarliesya berkata...

GEE,
betu tu...dah cam benggali dah

kerstins blogg berkata...

så söt