Selasa, Jun 02, 2009

Jom berbasikal

Petang weekend hari tu mmg tak kemana2..planning dan janji nak ajak Aqisya ronda2 dengan basikal dia kat bawah...bukan main suka lagi dia..bukan senang nak dapat main bawa turun basikal tu...selalunya main basikal kat dalam rumah jer...
hubby pun joint Aqisya naik basikal...seronoklah dia...pusing2 keliling blok...aku dengan alyssa follow naik motor..heheheheee.



ini budak kecik pun sibuk jer nak naik basikal..camlah dia tu sampai kaki nak kayuh...action jer bolehlah....




vrooommmm vrooommm vrooommm........eh basikal pun bunyi cam motor ker....kihkihkih.....besday aqisya akan muncul beberapa hari lagi..hadiah apa pulak nak bagi thn nie, thn lepas dah dapat basikal.....any ideal uols?bab nak buat makan2 tu nanti planning lain yer....kalau uols ada idea tolong sumbangkan yer....
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

3 comments:

Jasfyra berkata...

bestnya berbasikal...aunty dah lama xnaik beskal..mau pancit agaknya kalo naik..hehehee

ibu 2AZ berkata...

dah pandai naik basikal ek..sonokkan tgk telatah anak2 kite nih kan..

lieysa, thx ek sudi jenguk blog 2az..leh aa kite keep in tounch ok..nnt i add ur link k..

nuarliesya berkata...

jasfyra,
kita serupalah jasfyra, lieza pun kalau dah lama tak naik alamat mengahlah ..hehehehe..

ibu2AZ,
mereka menjadi pengubat dikala kita suka dan duka ina....
ok link jgn tak link.