Jumaat, Jun 05, 2009

Tido lebih enak dari makan kan!

waaa,,,,syorga nya kalau dapat tido......lega..akhirnya aku dapat lelapkan mata aku diwaktu lunch ini...hahaahhaha..tak makan pun tak per janji dapt tido,,,tido lebih penting dari makan..kihkihkihkihkih..semalam ku tak dapat tido dengan nyenyak jer...Aqisya dan Alyssa dua-dua demam..nasib baik hubby ada...dia riba sorang aku riba sorang...dia org pun tido tak berapa nak nyenyak kejap2 muntah, kejap2 muntah..last2 aku ngan hubby terpaksa tido dalam keadaan sandarkan bantal pada dinding tido sambil duduk..pening weiiii..tido kejap2 camtu..mulalah kepala nie rasa cam bling bling jer..pagi tadi dah bawa gie klinik 2 beradik tu..tapi tadi mak ngasuh dia cakap kakak ok sikit dah dah bangun makan ..adik jer badan still panas lagi..minum susu pun tak nak ..risau pun ada juga nie..nasib baik hubby ada now hubby akan pantau diaorang dari semasa ke semasa..kalau dah emergency sangat hubby call aku...buat masa sekarang nie alhamdulillah ok...hubby cakap adik tido jer ari nie..mungkin dia rasa lenguh2 badan sama tu...harap2 diaorng cepatlah sembuh yer....
malam nie aku kena masak...huuuuuuu..malas tu ada lagi..tapi,memandangkan mlm nanti ada org jauh nak datang umah aku ,so aku kena masak juga...tetamu yang jauh nak bertandang di rumah aku malam nie...suka suka suka...ok nak tahu siapa? tunggu entry akan datang.apa2 pun aku harap anak2 cepat sihat besok boleh bawa diaorng jenjalan dengan tetamu jauh itu...
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

2 comments:

Mama Mya berkata...

semoga kedua2 anak lieza cepat sembuh.. memang risau kalau anak x sihat...

watie
http://www.quefamili.com

nuarliesya berkata...

watie,
hari nie lieza baru masuk opis....sekali dngan lieza demam.berjangkit dari 2 beradik tu...diaorng demam dh ok cuma batuk selsema jer lagi.