Selasa, Jun 16, 2009

Mana lagi yang BEST di Kuantan nie.

Dikuantan nie sapa2 yang tahu lagi tempat yang best dan menarik untuk dijalan2????selain dari TC,Taman Teruntum,mall2 yang ada???bukan apa tau asal weekend jer mmg memikir nak gie mana lah bawa anak2 jalan2..rasanya habis dah satu kuantan nie dah diterjah,balik2 kesitu juga.
nak gie window shoping pun balik2 mall yang sama juga..kalau tak kuar rumah dah tentu bosan, tambahan kalau hubby tak der..alaaaaaaa lambat nyer rasa jam tu bergerak untuk tukar kehari lain..Baru nie paling2 bosan pun bawalah Aqisya dan Alyssa gie lepak2 TC..saja bagi diaorng main kat pasir laut tu..tapi kejap jer main diaorng pun dah tak nak main....alih2 bawa gie makan kan Benteng tu, pastu zasss balik lepak umah je...
ok jom layan gambar2 jerlah yer...
Muka budak umur 3 tahun...

















Alyssa suka sanagt main dekat pokok kelapa nie..klau gie TC jerkan dia mesti nak lari2 pusing pokok kelapa nie..apa yang menarik pun aku tak tau kat pokok kelapa nie..






pose dari mama dan Aqisya....alamak besar pulak nampak lengan tukan,itu tandanya mama dah besar..hehehehe





MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

4 comments:

PuteriSatu berkata...

sabtu lepas akak turun KL gi makan ikan bakar kat tanjung lumpur....bestnye....

DYLA berkata...

lieza,
meh la sini lieza. leh kite jumpa2an..

gee ryder berkata...

lieza, dkt inderapura tu ada waterpark baru bukak kan..,bwk ar dorang mandi manda kt sana

nuarliesya berkata...

puterisatu,
akak naper turun kuantan tak bagi tahu..ikan bakar kat tanjung lumpur tu mmg best..lieza selalu makan kat ANA IKAN BAKAR dan juga SANTAI.

Dyla,
suatu hari nanti pasti kita berjumpaan dyla..mmg planning nak turun kl lepas hubby balik dari outstation nanti.apa2 hal nanti kita roger yer.


Gee ryder,
lieza baru gie servey tempat tu hari sabtu lepas..mmg nampak cm best jer tapi kecik sikitlah..apartment dia pun cantek..nak gie Bukit Gambang Resort City nanti dah bukalah gee, water park terbesar di pantai timur.