Rabu, Februari 04, 2009

Oh Peti Ku - TAG

Aiseh aku telah di tag lagi...
Tapi tag kali ni amat mudah sekali..suh tunjukkan apa yang ada di peti sejuk, tapi nasib baik hanya di luaran sahaja..kalau sekali dengan dalaman mau sesak nafas mak nie nyah oiiii..Orang-orang yang telah meng TAG aku ini adalah Geeryder dan juga rikatoki(honeybee) terima kasih kerana memberikan tag yang mudah pada aku...heheheh..taklah serabut kepala otak nak memikir untuk menjawab tag nie..
ok, antara arahan atau syarat2 yang diminta adalah seperti yang berikut:-
1) ambik gambo peti ais
2) terangkanlah apa yang segala benda yang duk ada kat peti tu
3) Brand apa yang dipakai
4) taglah sapa2 yang anda nak tag
ok nie peti sejuk aku....amat kecik sekali..senang nak pindah randah nak mengusung naik turun tangga...walaupun kecik aku tetap anggap besar, sumbat apa saja sehingga penuh..kihkihkih...



Peti sejuk aku nie suci, tak der benda sangat kat luar, hanya sekadar photo kesukaan dan kenangan...tab dia pun simple2 jer yang bulat2 tu..hari tu ada satu yang menara tertinggi Dubai kawan hubby kasi..anak aku ambik nak main...jadi nyer tinggallah yang bulat2 tu .awat depa tak mau main yang tu sama?sebab yang tu tak menarik minat diaorng..simple sangat...
Gambar yang besar tu gamabr lama masa Qisya umur 10 bulan..tengok pun dah tau lama kan sebab lusuh jer...then tu gambar kawin aku lepas akad nikah dan gamabr kesukaan aku, hubby Qisya dan Lyssa...itu sajokkk...
aku pakai brand yang cokia cokia saja iaitu SHARP (tajam tu) janji sejuk dan boleh simpan segala barang...
ok yang last nya aku nak tagggggg....ermmmmm sapa yer...?????ok aku tag
1) jujue lopez ( kita tengok apa yang ada di peti Diva )
2) kak lang (big mouth) (ofcozlah kita nak tengok sebab nyer dah masuk rumah baru harus barang baru)
jom kita tengok2 apa yang depa buh kat peti depa pulak..
p/s :bagi korang2 yang tak kena tag nie tapi nak tunjukkan juga apa yang dihias di peti tu silakanlah..dialu-alukan...
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

3 comments:

ratna berkata...

ooo kalau peti ais saya, nan ado sgt barang2nyer.

nuarliesya berkata...

ratna,
itulah saya pun tak banyak sangat lekat2 nie...

JuJue berkata...

alamakkk peti aisss?? heheheh nasibbbbb baru bli peti ais. kalooo dakk.. mintak mahap ler..sampai tawun depan pon takmo jawab tag nih