Khamis, Februari 12, 2009

Akhirnya aku cuba juga

VAVAVAVAVA.... akhirnya aku pakai juga tudung yang org duk sibuk2 sekarang nie..tudung Ikinlah apa lah..mmg popular sungguh tudung nie..sebab nyer dia mudah dipakai..tak sampai 5 saat pun siap...kalau waktu2 emergency mmg senang..terus sarung jer siap...

aku mmg tak confident untuk pakai tudung nie sebelum nie..tapi bila tengok org lain duk pakai seronok pulak tengok..try jugalah beli dan pakai...nak tahu naper aku takut nak pakai? pertama nya mmg sah2 tak sesuai ngan muka aku nie..nampak pelik jerkan..huduhhhhh sungguh..kedua nya dulu aku pernah try tudung mak aku yang cam nie nyer, hubby aku cakap cam bibik jer..(minah indonlah tu)..atas keteringan aku gagahkan juga beli 2 3 helai jugalah walaupun nak try2..kalau rasa tak best boleh bagi kat mak aku ker adik aku ker...tak rugikan..tak selalu aku pakai tudung nie..aku hanya pakai bila dengan uniform opis aku jer...hheheheheee..
tengok nampak tembam jerkan muka aku..tapi mmg betui2 tembam pun..ngeh ngeh ngeh...tak sedar diri betuilah aku nie..

tak perlah tembam pun tembam lah mmg hakikat dah tembam pun...aku masukkan dalam uniform tudung tu agar nampak lebih kemas...
sorylah gambar agak blur2 gitu..bukan kamera aku nie tapi lampu opis..lampu opis aku mmg yang warna kuning tu..agak malap2 sikit..sapa2 yang datang pasti akan cakap "best lampu cam ni rasa cam nak tido jer"hikhikhik....tapi inilah style bos aku..nak buat cam na kan..dah nama pun arkitek firm haruslah berseni segala bagai sikit untuk mendapatkan ilham dalam membina dan melukis bangunan2.....kihkhkihkih....
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

5 comments:

nanonano berkata...

ok per kak..
cunn je..
taruk lam baju lg nmpak kemas kan?

nuarliesya berkata...

nanonano,
hikhikhik...cun ker?...alamak perasan lah kejap...kalau pakai kemeja mmg kemas letak kat dalam.

MeL berkata...

nice nice nice! nmpak sweet + kemas je ;)

nuarliesya berkata...

Mel,
hai Mel!thanks..

My Blog berkata...

ee lawolah.. apa plak tembamnya...