Selasa, Ogos 25, 2009

Opis dijadikan Nursery Emergency

Ini alkisahnyer hari khamis minggu lepas. Aku usung anak2 aku datang opis sekali..hehehehe mak ngasuh dia orgn tak dapat nak jaga sebab ada hal so aku kenalah bawa diaorng datang opis kebetulan hari tu plak bos tak der jadi bolehlah jadikan opis macam nursery kihkihkihkih...makanan jangan tanyalah mmg aku spare macam2 takut diaorng lapar ker apa ker, lagi satu takderlah diarong nie nak nakal2 sangat.So far alhamdulillah tak banyak ragam dan tak buat hal kedua nyer..cukup time tido kerja mudah. Sebelum nie pun aku dah mmg pernah bawa Aqisya lepak opis aku, time tu aku ngan hubby jaga salah seorng, so hubby bawa si Alyssa gie tempat keja dia aku bawa Aqisya..
senang layan diaorng nie, buka citer faberet diaorng bagi biskut sikit, haaaaaaa duk diam situ..lepas tgk upin ipin buka citer hantu plak. beres kerja
alamak kantoi, nampak bantal bucuk Alyssa..heheheh usung sekali senang

rileks jer...sepah sikit tempat aku tu..



Alyssa tengok korek cokalt dalam biskut yang polo tu...



Oleh kerana bos tak der bolehlah bawa diaorng kalau bos ada hari tu terpaksalah aku ambik cuti juga..seronok diaorng datang opis aku ramai yang duk melayan.Tapi tak boelhlah bawa selalukan apa inagt itu nursery ker klau dah emergency sangat boleh lah tapi kena pastikan bos takderlah kaalu dia ada masalah jadi nyer...kalau bos ada aku kenalah emergency leave....
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

3 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

cian nya..
tapi best gak bawa anak pi ofis..

az1ra berkata...

ala siannya..
kalau Lisa tak jadi keja aku...

gee ryder berkata...

nsb dorang baik..xde nk kacau..duk diam jer ekk..sng liza nk wat keje