Isnin, Ogos 10, 2009

Pekena Sup Utara Dulu

Dalam pada tak nak kuar jenjalan mana kan takut dgn virus H1N1 tu akhirnya aku tak boleh juga..kebetulan sabtu ahad baru nie ada PC Fair kat kuantan nie, so ambik peluanglah nak cari barang2 untuk komputer aku tu...time camnilah nak dapat barang yang murah2 sikit..nak cari anti viruslah, cattriege printer pun dah low semua....so pagi tu decide dgn hubby oklah kita gie kejap mungkin pagi tak ramai org lagi kut...
sebelum tu weouls singgah makan dulu, perut harus diisi terlebih dahulu barulah perjalanan sempurna..kihkihkih....weouls gie menajmu selera di restauran "Ani Sup Utara" mmg sup dia kena citarasa aku ngan hubby so selalu jugalah kami makan situ..

Alyssa buat muka aksi geram dia tu..sory tak pakai mask yer coz nak makan..bila nak gie PC Fair tu baru diaorng nie dipakaikan...

si kakak oder nasi ayam dgn milo ais..sama juga dgn adik..aku oder bihun sup campur dan hubby oder nasi set dgn sup campur..mmg best sungguh sup dia...
Aqisya dah boring menunggu..itu yg jadi gaya gitu ...

ini air weouls dah sampai....semua minta milo ais..coz milo ais dia mmg sedap.

ini bihun sup aku punya..nampak gaya gitu tapi bila the real mmg sedap dan baunyer yang teramatlah menyelerakan...sory aku santap dulu yer.....punyalah nikmat neyr makan bihun sup tu aku lupa nak snap gambar nasi ayam anak2 aku dan nasi set bersama sup campur hubby.Nasi aaym dia mmg sedap terutama sambal dia tu..


dah kenyang semua ok jom kita gie PC Fair....alamak terjauhlah aku ambik nama kedai nie..tak per2 kepada org2 kuantan jom pergi "Ani Sup Utara" mmg best makanan bersup dia kat sini...ok tempat dia berdepan ngan megamall sebaris dgn slimworld kaalu tak silap aku..alah kalau daatng jer kat CIMB jln Tun Ismail 9 nie kompom cari dapat neyr kedai kak ani ni......

ehem-ehem promote kedai kak ani gitu..lepas nie harus kena gie makan free kat kedai nie...agak2 bos kedai tu baca tak blog aku nie..kuing kuing kuing...tapi mmg bestlah, decoration kedai nyer yang cantik dan selesa jer....yang penting makanan sedap servis cepat..harga kat sini mmg berbaloi tak rugi sapa mai makan.Dah2 nanti kak ani tu kena bayar elaun promote banyak plak kat aku....
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

2 comments:

isya berkata...

aiyok! terliur ni..

Mama Mya berkata...

nak sikittttttt... saya pun terliur nie huhuhu