Selasa, Julai 07, 2009

Mood Bertudung pulak

Sekarang nie Aqisya punya mood adalah bertudung setiappagi..tapi pagi saja tau..bila time petang aku gie ambik sudah tidak bertudung heheheee.bila tanya "naper kakak tak pakai tudung..?" dia jawab "simpan sok pulak tudung"jadi nya tudung hanya dipakai sebelah pagi sahaja..itu ketika mood adalah..tapi bila sampai jer umah mak dia terus zaasssss dicabutnya tudung...tapi ikut sahajalah dia nak pakai kita pakaikan..tahu mmg tak lama coz dia saja nak ikut apa kita buat jer..tapi apa pun kita kena support juga..waktu peringkat umur cam nie dia akan ikut dan belajar apa yang dia tengok..so pada peringkat umur camni jgnlah diajar yang bukan2 kan.

see the face sangat2 nampak muka bangun tido..
senyum pada kawan2 mama yer.
penuh mulut dengan chips more



hehehehe muka nie tak boleh blah kelakar jer aku tengok gambar nie...muka mmg dia buat cam sepoi saja.


sekarang nie dah 3 4 hari dah dia duk paaki tudung jer..siap suh lilit pin kat atas lagi..dia ikut apa yang kita buat..tapi suka tengok dia pakai tudung muka nampak kecik jer..."nanti mama belikan kakak tudung yang kecil tu yer".
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

7 comments:

anne_nurqaseh berkata...

comei aqisha pakai tudung.. nanti mintk mama bli kan tudung kecik ek..

mama uzma berkata...

hihi...
comeynya....
nak cubit2 je pipi tuh...

i_sofia berkata...

geramnyer tengok.. cute la Aqisha..

DYLA berkata...

aqisya ni bile dah jadik anak dara sure cun habis ni..

skang pun lawa dia dah nmpak dah.

Sofia Shukri berkata...

DYLA
aqisya ni bile dah jadik anak dara sure cun habis ni..

skang pun lawa dia dah nmpak dah.


mungkin dah ada yang "Tanda" kot,,kenalah tanya mama dia dulu

nasazfrog... berkata...

alololo,,, comel,, putih gebu cam mama dia...

nuarliesya berkata...

anne_nurqaseh

tomei ker auntie..ok nanti nak suh mama belikan..

mama uzma
auntie nak cubit pipi kakak?takyahlah gigit jer terus..

i_sofia
auntie geram tengok kita yer...sabau2


Dyla
samalah ngan inas tu auntie semua org geram tgk dia..

sofia syukri,

mana ada org "tanda" apa2 auntie tanda lahir adalah hehehehe..

nazasfrog.
geram juga tengok wani...tambah2kat pipi..