Jumaat, Julai 24, 2009

Edisi Membayar hutang

Alamak dah bersawang rupanyer ruang tamu aku nie..lepas dah vakum nie barulah nampak cerah sikit...heheheheee.biasalah bz sikit sejak kebelakangan nie...hari nie aku kurang bz sangat so bolehlah aku nak langsaikan satu hutang tag dari geeryder
tagnya berbunyi gini:-
Apakah perasaan anda?
tak sabar2 nak tunggu bulan puasa coz nak raya balik penang.boleh gitu ker?
Saya nak makan...
Yong taufu sup yang paling best kat penang sana...bila nak boleh makan nie???
Saya tak suka...
kalau orang bagi kerja last minit pastu duk kejan-kejan aku suh cepat..terutama time aku dah kemas semua barang tutup komputer untuk balik...terus jer jadi cam angin satu badan.
Impian saya...
1) aku nak terus usaha untuk turunkan berat badan aku nie...
2) nak bawa family aku gie cuti2 malaysia..insyaAllah hujung tahun ni kut...
Haiwan yang saya tak suka...
Lipas...terutama sekali yang terbang.. dah la kotor busuk plak tu..
Harapan saya...
Menjadi seorang businesswomen yang berjaya ehem-ehem (insyaAllah) dan mempunyai rumahtangga yang bahagia sambil dikelilingi oleh suami dan anak2 tersayang.
Hp saya adalah...
sony ericsson
Saya pernah bercinta sebanyak...
3 kali rasanya dan yang paling serius adalah my hubby my hero...
Saya suka pada...
ketenangan dan damai...suasana yang membolehkan terasa happy sentiasa
Kawan2 saya ada...
satu malaysia..semua manusia didunia ini adalah kawan2.
Pernah dikhianati?
pernah kut errrmmmm tak pastilah
Apa yang anda mahu lakukan kepada orang yang khianati anda
Lantaklah kat dia itu semua kita serahkan pada Allah Taala.malas nak ambil tau.
Senaraikan 8 orang yang anda nak tag:-
alamak aku nak tag sapa nie?takyah lah kut aku rasa ramai yang dah buat..tapi kalau sapa2 yang rasa nak buat bolehkan saja yer..
akhirnya langsai juga hutang tag aku hari nie.
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

2 comments:

anne_nurqaseh berkata...

lau orang bagi kerja last minit pastu duk kejan-kejan aku suh cepat..terutama time aku dah kemas semua barang tutup komputer untuk balik...terus jer jadi cam angin satu badan.

mesti bese kene la tu..

tu die nk coti2 g mne kak..
nk ekot..hihi

gee ryder berkata...

yongtau foo sup kt penang kt mane tu?
mcm sedap jer bunyinye