Selasa, Jun 17, 2008

Aqisya dah mula nak melarammm

Tgklah anak aku yang sorang nie...org sibuk duk siap2 nak gie keja dia plak sibuk duk siap2 nak bergambar...angin apalah sekarang nie....asal pagi orang sibuk nak siap2 gie kerja dia pun sibuk jer nak siap juga....apa yang kita pakai semua nyer dia nak pakai....dia nak pakai cam ner dan apa yang kita pakai....selalu nyer bangun mula2 tu dia gosok kan gigi nyer yang sikit tu....pastu dia sibuk nak pakai pencuci muka mcm mana kita pakai...dah pakai pampers semua dia dah start nak pakai toner, nak pakai krim, nak pakai bedak..pastu dia suh buh mata dia warna2 mcm aku pakai...kira eyelinerlah..pastu dia juga nak pakai lipstik....tengoklah kalau dah pompuan nama nyer tu.....last sekali sibuklah cari tudung2 semua...terjumpalah key nie dia bedai jer suh ikat nak gie work....


eceh eceh eceh malu lah plak...anak dara mama nie atailah....(gatailah tu)


makcik nak gie mana nie makcik...nak gie pasar ker????


bolat nyer mata...cam muka terkezut jer.....




MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

1 comments:

oli_ole berkata...

salam...
terima kasih kerana singgah di blog saya yang tak seberapa nih...
pasal family husband tu...mari kita sama-sama bersabar dengan perangai mereka...huhuhu/...
dah ada 2 orang puteri,....so cute...
nanti kita kejar entry u ya...naik roket kejar ke belakang!!