Isnin, September 14, 2009

Entry pendek jer

Tinggal berapa hari jer lagi kan nak raya tak sampai pun seminggu...bestnyer dah tak sabar nak balik kampung nie...korang semua dah prepare ker persiapan raya, baju raya , kuih semua dah beli ker????aku dah settle semua cuma tunggu nak packing dalam beg jer...wahhh semangat gitu..tapi yang tak seronok nyer Alyssa dah mula demam...hari tu aku baca blog Dyla, anaknyer Inas demam...hari nie aku pula yang kerisauan...hari sabtu malam Alyssa dah mula batuk dan selsema...dalam area kul 4 pagi tu aku pegang badan dia dah panas..."alahai adik sian nyer nak raya nie adik demam2 plak"..so keseronokan nak raya tu turunlah sikit coz anak tak sihat..Korang doa2kanlah agar Lyssa cepat sembuh yer.....kalau anak tak siaht mmg feel raya kuranglah coz sibuk melayan kerenah ragam dia tu......tapi balik kampung tetap balikkkkkkkk....tambah2 sekarang nie duk layan lagu2 raya saja...sampaikan Aqisya sendiri pun dah boleh hafal lagu sudirman balik kampung tu..Apa-apa pun aku mengharapkan anak2 aku cepat sembuh dan sihat agar diaorng juga seronok merasai suasana hari raya nanti......
MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

4 comments:

Maswani berkata...

salam..
slmt hari raya..
raya mana tahun ni?

Tihara berkata...

semuga cepat lah sembuh

nuarliesya berkata...

maswani,
salam mas...selamat hari raya kembali...lieza balik raya penang thn nie.jemputlah datang umah

tihara
mudahan2 itulah harapan nyer.

gee ryder berkata...

get well soon lyssa...
xberaya mama nanti hehe