Selasa, Januari 12, 2010

Bertambah lagi usia ku diawal tahun.

Alahaiiiiii hari nie berubahlah angka usia aku dari 29 thun tapi ditambah plak dengan angka 1..heheheheh 29+1=????? takutnyer bila setiap tahun usia semakin bertambah..tapi apakan daya itu adalah hakikat...tak perkan walau pun usia semakin meningkat ke T** tapi hati dan jiwa maintain muda lagi...boleh ker gitu..boleh jerlah kan..harapan aku dengan meningkat nyer usia ini aku akan lebih tabah dan sabar dalam menghadapi setiap dugaan dan cabaran yang datang.Menjadi seorang anak, isteri dan mama yang lebih sempurna dalam kehidupan aku (apakah sebelum nie aku tak sempurna) oh tidak bukan itu maksud aku, sebelum ini mmg sempurna tapi lebihkan kesempurnaan lagi insyaAllah..mudahan rezeki aku dan keluarga semakin bertambah dan dipermudahkan jalan rezeki kepada aku dan keluarga...ada apa2 celebration ker hari nie? heheheeh...tak pastilah itukan..mana tahukan kut2 ada kejutan yang terkejut ker hari nie..heheheheee (ayat tu ditujukan pada hubby ku)

pada kawan2 yang sms seawal pagi, family, thanks bebanyak aku ucapkan yer..terima kasih diatas ingatan anda semua..buat hubby dan anak2 terima kasih atas ucapan seawal hari yer..kihkhihkhihkhhi...apa2 pun terima kasih semua yer...




MaMa PaDa 2 OrG PuTeRi

10 comments:

Shida berkata...

happy birthday alisya..umo kita sama tahun ni..30..huhuhu..don't worry,it's just a number..semoga dimurahkan rezeki yer..

ratna berkata...

happy bday dearrr... semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yg baik dan sentiasa berbahagia dgn org2 yg tersayang.

nuarliesya berkata...

to shida

thanks shida....hehehe sebayalah kitakan..betul tu itu sekadar number jer kan.mudahan dengan doa kalian semua ia lebih diberkati.amin.

to ratna.
hai ratna thanks to you k, mudahan doa ratna juga dimakbulkan.

naurah makwa berkata...

selamat hari lahir kak..semoga panjang umur

az1ra berkata...

Happy birthday angah..
semoga panjang umur dan murah rezeki...bila nak tambah ahli keluarga??heheheh

Tihara berkata...

hepi besday ye kawan..dulu akak takutgak masuk alam 30 an..tapi bile tibe masenye..automatically boleh terima :)

Maswani berkata...

hepi besday..moga panjang umur, murah rezki ye liesya..

~aSHa~ berkata...

hepi besday liza..semoga panjang umur ye...

DYLA berkata...

happy besday lieza...

hehe.... takut jugak mengenang nak tambah ke angaka 30 tu kan...

yg penting , muka masih nampak muda belia lagi..

cerita dewasa berkata...


Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot